Друг України та Володимира Зеленського, а також колишній прем'єр-міністр Борис Джонсон чекає на восьму дитину віком 58 років.

Його дружина, 35-річна Керрі Джонсон, оголосила про вагітність у Instagram у п'ятницю, 19 травня.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Пара одружилася в травні 2021 року і в них вже є однорічна дочка Ромі та трирічний син Вілфред. Очікується, що нова дитина з'явиться на світ вже незабаром, навіть швидше, ніж усі можуть подумати.

Керрі написала: "Новий член команди прибуде всього через кілька тижнів. Більшість останніх 8 місяців я почувала себе досить виснаженою, але ми не можемо дочекатися зустрічі з цим малюком". Вілф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і постійно розмовляє про це. Не думайте, що Ромі здогадується, що прийде... Вона скоро зрозуміє!

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Пост супроводжувався зображенням Керрі, що йде з Ромі та Уїлфредом, та іншим зображенням, на якому одна з дитячих рук тримається за її животик.

Крім дітей з Керрі, Борис має ще п'ятеро.

У нього четверо — Лара, Майло, Касія та Теодор — із колишньою дружиною Мариною Віллер. Інша дочка, Стефані, народилася від роману з Хелен Макінтайр у 2009 році.

Борис та Керрі одружилися на приватній церемонії у Вестмінстерському соборі у травні 2021 року.

У пари вперше зав'язалися романтичні стосунки у 2019 році, коли стало відомо, що Борис переспав зі своєю майбутньою дружиною в її будинку в Камбервеллі, на південному сході Лондона, після того, як колишній мер Лондона розлучився з Вілером.

До цього Керрі була головою відділу комунікацій Консервативної партії у віці всього 29 років, і вона залишила цю посаду у 2018 році, щоб працювати у благодійній організації з охорони океану Oceana.

Борис Джонсон, скріншот з відео
Борис Джонсон, скріншот з відео

Нагадаємо, що Борис Джонсон розповів про зухвалий дзвінок путіна перед атакою на Україну.

Раніше ми повідомляли, що Борис Джонсон назвав країни, котрі скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого: "Це було шоком".