Гламурна жінка розшукується після того, як нібито накачала чоловіка наркотиками і вкрала коштовності на суму 600 000 доларів, у тому числі два годинники Rolex.

Повідомляється, що невідома жінка, якій приблизно близько 30 років, накачала наркотиками неназваного чоловіка, з яким познайомилася раніше тієї ночі.

Перше побачення. Фото: Youtube
Перше побачення. Фото: Youtube

Вона була запрошена назад до його будинку в Майамі після їхньої першої зустрічі в барі "Dirty Rabbit" у Вінвуді 8 травня. Потерпілий викликав поліцію після того, як прокинувся наступного дня і виявив, що його сейф відкритий. Його прикраси, у тому числі Rolex Daytona Rainbow з діамантами та Sky-Dweller Rolex, зникли разом із жінкою. За даними поліції, інші зниклі предмети включали золотий ланцюжок, браслети Franco Gold, сонцезахисні окуляри Cartier і каблучку з діамантом із рожевого золота.

Камера відеоспостереження зафіксувала, як вона виходила із квартири чоловіка, коли він все ще був усередині, тримаючи в одній руці дві сині чашки.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Жінка обікрала чоловіка, фото: поліція Маямі
Жінка обікрала чоловіка, фото: поліція Маямі

Офіцер Майкл Вега, представник поліцейського управління Майамі, сказав WSVN: "Тепер напевно ви можете сказати: "О, ну, вона просто йде з чашкою". Ні. Вона бере чашку, з якої вона пила, тому що на ній є її ДНК. Вона бере його чашку, тому що на ній не тільки його ДНК, а й наркотики, які вона додавала”.

Нагадаємо, що з Rolex на зап'ясті: у мережі показали дочку одеського бізнесмена, залучену до "Великого будівництва".

Раніше ми повідомляли, що 25-річну модель Мері Магдалину вигнали з літака через занадто великі груди: "Відчуваю себе приниженою".