Новоспечений чоловік, який втратив наречену в автокатастрофі всього через кілька годин після весілля, розплакався, розповідаючи про свій останній спогад про найкращий день пари.

36-річний Арік Гатчінсон з Південної Кароліни, США, розповів програмі ABC "Доброго ранку, Америка" про зіткнення, імовірно спричинене п'яним водієм, яке зруйнувало його життя.

Арік і 34-річна Саманта їхали на гольф-карі зі свого весільного прийому до Фоллі-Біч, Південна Кароліна, у п'ятницю, 19 травня, коли Toyota Camry імовірно перевищувала швидкість на 40 миль на годину, врізавшись у їхній автомобіль.

"Я спитав їх: "Де Сем? Де Сем? І тоді вони сказали мені, що була аварія і що Сем не вижила."

Арік Гатчінсон після аварії, фото: GoFundMe
Арік Гатчінсон після аварії, фото: GoFundMe

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аріка було госпіталізовано з черепно-мозковою травмою та переломами кісток, оскільки його наречена, все ще у весільній сукні, померла на місці події.

Інцидент імовірно був викликаний 25-річним Джеймі Лі Комороскі, передбачуваним водієм у нетверезому вигляді, якому наразі пред'явлено обвинувачення за трьома пунктами звинувачення у скоєнні кримінального злочину, що спричинило смерть або поранення, і одному пункту звинувачення у безрозсудному вбивстві, на той час Як наречений і наречена виїхали на машинці для гольфу незабаром після їх весільного прийому.

Місце аварії після весілля, фото: Поліцейське управління Фоллі-Біч
Місце аварії після весілля, фото: Поліцейське управління Фоллі-Біч

Арік, ридаючи, сказав: "Останнє, що я пам'ятаю, сказала Саманта, це те, що вона хотіла, щоб ніч ніколи не закінчувалася".

Згідно з повідомленнями про арешти, на які посилається ABC, Комороскі, родом із Нью-Джерсі, втричі перевищував дозволений законом ліміт водіння.

Нагадаємо, що японець-волонтер із Харкова поскаржився, що його тричі обікрали на "Укрпошті": "Це мародерство".

Раніше ми повідомляли, що на нас чекає доля Майя? Вчені дізналися, чому зникла ціла цивілізація, і ми теж на шляху до цього.