Синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook спрогнозувала погоду на початок наступного тижня.

В Україну від понеділка, 22 травня, очікується тепла погода, проте у деяких регіонах можливі короткочасні грози, повідомляє Наталія Діденко.

Гроза. Фото: Youtube
Гроза. Фото: Youtube

У більшості регіонів температура повітря становитиме з 22 травня триматиметься на рівні +19+24 градуси. Дощі, місцями з грозами, пройдуть в східних областях, у південній частині, у центрі, окрім Вінниччини, та в Сумській області. Тоді як у західних областях та більшості північних переважатиме суха погода.

Квіти. Фото: Youtube
Квіти. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві 22 травня буде тепла та суха погода. Температура повітря до 24 градусів тепла.

Погода. Фото: Youtube
Погода. Фото: Youtube

У Києві тиждень розпочнеться сонцем та білими хмарками, без опадів. Вдень у понеділок очікується +23, +24 градуси. Дощі найближчим часом йтимуть на Лівобережжі. До півночі та заходу опади приєднаються 24-25 травня. Дощі носитимуть короткочасний та локальний характер, як це часто буває влітку. Не лякайтеся, частішатимуть грози. — уточнила синоптикиня.

Після зливи. Фото: Youtube
Після зливи. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що на ринках з'явилася перша черешня: від ціни можна втратити свідомість.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні різко злетіла ціна на цибулю - чи чекати на дешеві овочі.

Також "Знай.ua" інформував, у Чорнобилі помітили найрозумнішу птицю на планеті, яка вміє "копіювати" людей: росіяни "курять осторонь".