Нафтогаз України нещодавно оголосила, що рахунки за спожитий газ у квітні сформовані. Після 20 травня споживачі почали отримувати паперові квитанції. Їх доставляють через Укрпошту.

Одна зі споживачок попросила пояснити ситуацію, яка в неї виникла. Своє питання вона поставила у соцмережі Фейсбук, під одним з дописів пресслужби Нафтогазу. Однак небажані коментарі компанія ховає, а деякі просто "підтирає".

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Жінка показала скріншот відразу трьох платіжок і запитала, чому їх відразу три. Хоча раніше були дві.

Поясніть, будь ласка, що за квитанція Нафтогаз України, за що платити? Було дві квитанції стало три - запитала користувачка.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нафтогаз на це відповів, що одна з квитанцій, яка показана на скріншоті, – це за розподіл блакитного палива. Сума грошей цієї квитанції піде облгазу. А щоб вияснити походження двох інших, споживачку попросили написати в особисті повідомлення із вказівкою особового рахунку.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

"Інформація в платіжному додатку може відрізнятись від фактичних даних", – йдеться у повідомленні Нафтогаз України.

Компанія рекомендує дивитись всю інформацію про рахунки у їхніх сервісах. Мова про особистий кабінет споживача, а також чатботи в соцмережах.

Наразі споживачі повинні "закривати" дві квитанції: одну за спожитий газ, іншу – за розподіл

Нагадаємо, ми писали, що Нафтогаз телефонує клієнтам і погрожує відключити газ: українка розповіла, як залякують пенсіонерів.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні почав діяти новий тариф на газ: скільки доведеться віддати за кубометр.

Також "Знай.ua" інформував, повірка лічильників: чи треба проходити під час дії військового стану.