За повідомленням CNBC, мешканка Нью-Йорка виявила приховані криптовалютні активи свого чоловіка під час розлучення

Для поділу спільного майна вона звернулася до судового бухгалтера із проханням відстежити активи чоловіка. Вона знала, що його річний дохід становить 3 мільйони доларів, проте виписка, яку він надав, явно не відображала всіх активів.

У результаті розслідування фахівець виявив, що чоловік не вказав 12 BTC на суму близько 500 000 доларів, що зберігалися в криптовалютному гаманці.

Ця знахідка стала справжнім шоком для жінки, яка заявила: "Ми ніколи не обговорювали це і не інвестували разом".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цей випадок є ще одним підтвердженням того, що криптовалюти стають все більш популярними як спосіб збереження та інвестування коштів. Вони дозволяють зберігати активи відкритими чи анонімними, що ускладнює виявлення таких активів під час розлучення чи розподілу майна.

На сайті також розповідається про випадок, коли фахівцю довелося відстежити понад 2 мільйони доларів, які списані з криптовалютного рахунку. Гроші "йшли" протягом кількох місяців після початку шлюборозлучного процесу.

Нагадаємо, мала 720 коханців: "надто сексуальну" 53-річну жінку заблокували на сайті побачень

Як повідомляв "Знай.uа", киянин відсудив у колишньої дружини половину грудей після розлучення

Знай.ua писав, 56-річний Венсан Кассель з "12 друзів Оушена" розлучився з 26-річною Тіною Кунакі: 5 років шлюбу - ніщо для колишнього Белуччі