Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується популярністю серед жителів великих міст нашої країни, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українка розповіла, як мобільний оператор Vodafone намагається провести операції з обміну бонусів у своїй програмі лояльності. Українка заявила, що всі бонуси, які вона хотіла обміняти, просто зникли, адже послуг вона за них не отримала.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки мобільного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzivua .

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Для початку необхідно розуміти той факт, що даний мобільний оператор нараховує бонуси як за поповнення мобільного рахунку, так і за те, що абонент просто користується номером (звісно, ​​після поповнення рахунку).

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Я так розумію, що це розвод? Вирішила обміняти 10 смс/100 бонусів. Прийшло підтвердження, що підключено, в результаті годину намагаюся відправити повідомлення і ніфіга. Хто мені бонуси поверне, і що мені з цим робити?", - розповіла про свою ситуацію незадоволена абонентка компанії Vodafone.

Детальніше ознайомитися з тим, що розповіла українка, можна у скріншоті коментаря:

Відгук невдоволеного клієнта Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, Київстар знову піднімає ціни: тарифи перевалять за 300 гривень.

Раніше повідомлялося, що абоненти Vodafone отримують десятки дзвінків з невідомих номерів, люди не можуть додзвонитися близьким: "Їх не хвилює".

Також, кожен день мінус 15 грн: абоненти Lifecell замість швидкого інтернету обзаводяться боргами.