33-річна Кларк, мати двох дітей, вирішила витратити цілих 37 тисяч доларів (~1 366 475 грн), щоб поліпшити свій зовнішній вигляд після того, як її коханий пішов до іншої.

Хлопець закінчив стосунки зі Стейсі Кларк... хоча залишалося лише півроку до того, як вони мали зіграти заплановане весілля. Про це повідомляє New York Post.

Стейсі Кларк опинилася у безвихідному стані і усвідомила, що їй потрібно "щось зробити", тому, піддавшись імпульсивному рішенню, вона вирішила звернутися до пластичної хірургії.

Вона зробила все, що могла у питанні зміни зовнішності, включаючи підтяжку губ, очей… пересадку волосся. Звичайно ж, не обійшлося без збільшення грудей, так званої бразильської підтяжки сідниць, обличчя, ліпосакції.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

І ще, що може багатьох збентежити, Стейсі Кларк навіть зробила вагінопластику. Жінка розповіла, що вона із колишнім хлопцем познайомилася ще у 14-річному віці. У 16 років у неї народився син, а через два роки, коли вона стала повнолітньою, у неї народилася і друга дитина — теж хлопчик. Але зараз їй 33 роки та їхні стосунки добігли кінця.

Стейсі Кларк, фото: Instagram
Стейсі Кларк, фото: Instagram

Стейсі Кларк, фото: Instagram
Стейсі Кларк, фото: Instagram

Вже після всіх хірургічних операцій жінка зізналася, що її самооцінка злетіла до неба. Вона стала впевненішою у собі. При цьому вона не сильно хоче ділитися фотографіями "до" втручань.

Нагадаємо, жінка відшукала у чоловіка 500 тисяч доларів при розлученні, які він ховав у криптовалюті: "Ми ніколи не..."

Як повідомляв "Знай.uа", мала 720 коханців: "надто сексуальну" 53-річну жінку заблокували на сайті побачень

Знай.ua писав, киянин відсудив у колишньої дружини половину грудей після розлучення