Розкрито способи залучення грошей, любові та здоров'я на велике православне свято Вознесіння Господнє, що застосовується в народі протягом багатьох років.

Цього року Вознесіння Господнє святкується 25 травня. Зі святом пов'язано безліч прикмет і забобонів. З давніх-давен люди намагалися виконати кілька простих правил, щоб потім набути любов і здоров'я.

Вознесіння Господнє 2023: як залучити добробут, любов і здоров'я – народні способи

На Вознесіння Господнє вважалося, що якщо скупатися цього дня, то здоров'я буде міцним цілий рік.

Наші пращури в цей день вважалися мідними, але в цей день вважалися міцними. Саме з цього дня рекомендується розпочинати збирання лікувальних трав.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Заміжній жінці слід починати молитися зачаття дитини. Щоб народити здорову дитину, дівчата цього дня виходили у поле та просили допомоги у природи.

Для зміцнення фінансового благополуччя та любові у сім'ї робили таке: у ніч на свято залишали молоко зберігатись у неналежних умовах. Поганим знаком було скисання молока.

Благополуччя в будинок могла принести курка, яка знесла яйце не в курнику, а в самому будинку.

Добрим знаком вважалося почути каркання ворони на Вознесіння Господнє.

Почути стрекотіння сорок було знаком до грошей і успіху - потрібно вимовити спеціальну змову. Це допоможе принести добро до дому.

Нагадаємо про Вознесіння Господнє-2023: коли відзначають, навіщо пекти млинці і яких традицій потрібно дотримуватися.

Раніше ми повідомляли, що немає роботи - не біда, молитва завжди виручить: слова до Миколи Чудотворця, які допоможуть у пошуку.