Піднесення святкують на сороковий день після Воскресіння Христа. Таким чином, свято усі православні у 2023 році святкують 25 травня.

На свято Вознесіння у всіх церквах країни проводять всеношну службу, яку мають відвідати всі православні. Цього дня прийнято молитися Господу і славити життя, яке Спаситель віддав за людство.

Вознесіння: джерело:  YouTube
Вознесіння: джерело: YouTube

Привітання із Вознесінням Христовим знадобляться всім, хто вважає себе православним християнином. Привітати можна віршами, відео або вибрати красиві тематичні картинки цього дня.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

****

Вітаю з Вознесінням! Нехай Господь охороняє вашу сім'ю від зла та негоди і дарує вам добробут, любов і благодать. Нехай на серці буде світло і спокійно, щодня приносить радість та позитив.

****

З Вознесінням Господнім! Нехай благодать увійде до вашої оселі, нехай під радісний сміх звучать святкові тости. Бажаю вам затишку, тепла, достатку, душевної атмосфери та чудового настрою. Нехай свято наповнить душу спокоєм та світлом!

***

Вітаю з Вознесінням Господнім і бажаю всього найдобрішого та найсвітлішого у це чудове свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радісних емоцій та любові! Нехай Господь пошле своє благословення і допомагає у всіх добрих справах та починаннях!

***

Вітаю зі святом Вознесіння Господнього і від душі бажаю щасливого довгого життя з чистими думками, з добрими справами, з людьми, що люблять, з вірними друзями, з красивими історіями, з ніжними почуттями!

***

Світ будинку, щоб віра і любов гріли та оберігали серця, близьких та палко коханих людей. Нехай у небі завжди світить зірка, яка висвітлює дорогу і спрямовує на правдивий шлях. Усіх благ та процвітання! З Вознесінням Господнім!

***

Дзвін дзвонів несе нам радісну звістку — настало свято Вознесіння Господнього. Вітаю! Миру та спокою Вашій родині, щастя, умиротворення та благодаті. Будьте здорові та спокійні, бережіть душу від усякого зла. Врятуй та збережи Вас Господь!

Ікона Вознесіння Господнє
Ікона Вознесіння Господнє

Нагадаємо про Вознесіння Господнє-2023: коли відзначають, навіщо пекти млинці і яких традицій потрібно дотримуватися.

Раніше ми повідомляли про Вознесіння Господнє 25 травня: як залучити гроші у важливе православне свято та що робити з яйцем.