Випадок трапився у Таїланді, велетенський кіт випав із квартири в багатоповерхівці, розбивши машину внизу.

Сам велет залишився неушкодженим. Чотирилапий, на ім'я Шифу, звалився на червону машину MG з вікна на шостому поверсі. Про це повідомив власник авто Апіват Тойотака у Facebook.

Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook
Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook

Власник авто розповів, що о 7 ранку йому подзвонили, та розповіли, що у його авто знаходиться кіт. Апіват не зрозумів, чому кіт в авто, як могло так трапитись. Виявляється кицик вагою 8,5 кг злетів з вікна на 6 поверсі.

Шифу не отримав жодних травм, чого не можна сказати про автомобіль. Кіт розбив заднє скло та пошкодив двигун.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Розбите котом скло. Фото: facebook
Розбите котом скло. Фото: facebook

Власник авто не став сваритися, тим паче що власник кота був готовий все компенсувати.

Сусідка Орраса розповіла, що бачила, як велетенський кіт падав із шостого поверху на третій, а потім падав на машину. Вона зазначила, що коту пощастило, що була зупинка на третьому поверсі, перш ніж падати далі.

Рентген кота. Фото: Facebook
Рентген кота. Фото: Facebook

Апіват розповів про стан Шифу, та опублікував знімки рентгену, на яких не видно порушень. Єдина травма — відсутність двох пазурів.

"Шифу почувається добре. Він їсть, п'є та випорожнюється як завжди. На його тілі немає ні ран, ні синців, крім двох пазурів".

А от власники Шифу натомість "схудли" не лише на ремонт авто, але й на штраф у 28 доларів. Як виявилося, у багатоповерхівках Бангкока заборонено тримати котів.

Нагадаємо, ми писали, котяча абетка: як зрозуміти бажання вашого пухнастика за його "мовою тіла".

Як повідомляв "Знай.ua" чоловік сходив на побачення і залишився без 600 тисяч: підлила в чай ​​"варево" і забрала ролекси з діамантами.

Також "Знай.ua" інформував, не сваріть свого улюбленця: котики мають "свою мову жестів".