Нещодавно українці сміялися, що зрадниця Ані Лорак передає допомогу на придбання дронів для ЗСУ, а вже сьогодні БПЛА з "фонду помсти" виконавиці долетіли до Москви та Рубльовки. Про це пише telegram-канал "Батальйон Монако".

Співачка-зрадниця Ані Лорак не висловлювалася про повномасштабну війну, яку розпочала Росії в її рідній країні. Водночас, її кар'єра в Росії переживає не найкращі часи: концерти скасовують і навіть звучать заклики вигнати її з країни.

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Українські знаменитості та волонтери неодноразово тролили Ані Лорак за її позицію і навіть посміювалися, ніби вона активно донатить на допомогу українським воїнам, зокрема на купівлю ударних дронів.

Схоже, у кожному жарті є частка правди. Так, Москва зазнала атаки дронів з цікавим написом на крилі - "фонд помсти" Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Атака дронів. Фото: скрін із мережі
Атака дронів. Фото: скрін із мережі

Відомо, що внаслідок атаки було пошкоджено декілька будівель. Зокрема, БПЛА були помічені на Рубльовці, де проживає еліта росії. Із цього приводу в мережі вже з'явилися жарти, що Ані Лорак організувала ранкові "салюти" москвичам.

Атака дронів. Фото: скрін із мережі
Атака дронів. Фото: скрін із мережі

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям пропонують пробачити зрадницю Ані Лорак: "Донатит на дрони ЗСУ".

Також наш портал інформував, Світлана Лобода збирається дати благодійний концерт, але її завалили хейтом: "Тіматі з Леонтьєвим запрошували?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Війна – це брудні ігри": Maruv задумала повернутися в Україну, придумавши, чому мовчить про агресію.