Декілька татуювань і пірсинг на людях стають все більш поширеними у світі.

Риса мистецтва на руці або кільце на пупці може викликати більший інтерес у людей, підвищити вашу самооцінку або просто змусити вас краще ставитись до свого тіла. Але є й інші люди, які доводять своє тіло до краю, зазнаючи радикальних перетворень.

Шанувальник татуювання переїхав до Лондона ще у 2014 році
Шанувальник татуювання переїхав до Лондона ще у 2014 році

Піксі Фокс раніше йшла на багато, щоб мати неймовірно тонку талію , завищене декольте та лялькові риси обличчя.

Але одна процедура мало не вбила її.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Її мета полягала в тому, щоб виглядати так само, як у мультфільмі, в чому вона досягла успіху, витративши більше 119 200 доларів (79 160 фунтів стерлінгів) на хірургічні процедури, щоб досягти своєї зовнішності.

Піксі одного разу сказала, що її надихнули мультяшні персонажі Джессіка Реббіт із "Хто підставив кролика Роджера", Аврора із "Сплячої красуні" та Холлі Вуд із "Крутого світу".

Колишній електрик навіть дійшла до того, що їй видалили шість нижніх ребер, щоб зменшити її талію до рекордних 14 дюймів (35,5 см).

Піксі хоче побити світовий рекорд найтоншої талії
Піксі хоче побити світовий рекорд найтоншої талії

32-річний Адам Керлікейл почав робити собі татуювання , щоб приховати вади шкіри після лікування від раку. Він був пригнічений своєю зовнішністю, але став одержимий боді-артом, коли почав робити татуювання на шкірі.

Покривши 80% свого тіла, уродженець Росії був в основному задоволений, але все ж таки відчував, що щось не так.

Чоловік із татуюваннями відчув, що його геніталії та соски виглядають недоречно, тому він видалив їх хірургічним шляхом.

Він розповів: "Я належу до типу людей, званих "нулло", що означає, що я агамна людина, але асексуал не означає, що я не маю статевого потягу".

Г-н Керлікейл хоче татуювати все своє тіло
Г-н Керлікейл хоче татуювати все своє тіло

На минуле Різдво жінці, яка стверджує, що у неї "найбільші губи у світі" , зробили 27 ін'єкцію.

24-річна Андреа Іванова з Болгарії потрапила в заголовки газет, коли почала хвалитися знімками своїх надутих губ, що постійно ростуть. Лялька Барбі витратила понад 5000 фунтів стерлінгів лише на свої губи — і вона не збирається зупинятись найближчим часом.

Вона також придивляється до подовження обличчя та процедури контурної пластики, щоб змінити форму підборіддя та лінії щелепи.

Нагадаємо, що дитина в 5 місяців важить лише 3 кілограми: мати довела немовля до жахливого стану.

Раніше ми повідомляли, що дівчина відкрила кімнату, запечатану 20 років тому після загибелі прабаби: те, що там зберігалося, викликає "мурашки".