Олександр Гончаренко – мер Краматорська, який майже щодня перебуває під обстрілами російських загарбників, влаштував собі відпустку на Лазурному березі Франції. Про це повідомляє журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

За словами журналіста, 17 березня в аеропорту Ніцці здійснив посадку літак із польського міста Жешув, який розташований неподалік кордону України. З віп-терміналу вийшло кілька людей, зокрема народний депутат із депутатської групи "Відновлення України" Максим Єфімов.

Мер Краматорська у Ніцці. Фото: Михайло Ткач/facebook
Мер Краматорська у Ніцці. Фото: Михайло Ткач/facebook

Журналісти вирішили перевірити сторінку Єфімова у facebook на наявність публічних звітів про відрядження на Лазурний берег, але натомість виявили фото датоване березень зі Словаччини. На знімку разом із депутатом стояв мер прифронтового міста Краматорськ, яке практично щодня страждає від ворожих обстрілів. Виявилося, що саме цей чоловік супроводжував Єфімова при виході з віп-терміналу а Ніццу 17 березня.

Мер Краматорська. Фото: Михайло Ткач/facebook
Мер Краматорська. Фото: Михайло Ткач/facebook

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

До Олександра Гончаренка та нардепа Єфімова звернулися за коментарем, щоб дізнатися, що вони в розпал війни робили в Ніцці, але обидва заперечували "відрядження". Втім, політикам надали докази у вигляді фото, які змусили їх визнати подорож на Лазурний берег.

"Але після того, як ми послали меру Краматорського зображення на якому він знаходиться на території віп-терміналу аеропорту Кот Д Азур, він визнав, що, поїхавши у відрядження до Словаччини, також літав до Ніцци відвідати дочку, яка нещодавно надійшла до місцевого університету. Який саме - він не знає", - наголосив журналіст.

Раніше портал Знай повідомляв, яка іронія: нардеп Торохтій, який катається Європою, був ініціатором заборони виїзду для нардепів.

Також наш портал інформував, що ховають від санкцій майже 1,5 млрд доларів: сім'я російського олігарха Бурлакова залягла на дно в Європі.

Крім того, ми писали, скандальний суддя Верховного Суду Всеволод Князєв отримує зарплату сидячи у СІЗО.