Американка Джоанн розповіла моторошну історію в соціальній мережі Facebook про знахідку в піджаку.

Жінка зазнала справжнього страху через записку, яка опинилася в одній із кишень піджака з комісійного магазину. Там міститься прохання попередньої власниці цієї шати — про поховання у цьому самому вбранні.

Джоанн придбала яскравий червоний піджак і, примірявши його, виявила маленький папірець, що був прибитий до кишені. Здивована та злякана, вона розгорнула його і прочитала прохання покійної власниці.

На одному з фото можна побачити саму жінку, яка гордо демонструє червоний піджак. На наступному зображенні ми можемо побачити записку, яку вона знайшла в кишені. Текст записки був коротким та зрозумілим.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Поховайте мене в цьому червоному костюмі", - йдеться там.

Якщо піджак був знайдений у секонд-хенді... значить прохання жінки не було виконано. Багатьох у коментарях засмутило те, що бажання померлої жінки, мабуть, не було здійснене. Вони висловили співчуття і сказали, що їм шкода, що вона не отримала того, чого хотіла.

Секонд-хенд. Фото: скрін youtube
Секонд-хенд. Фото: скрін youtube

Деякі користувачі писали, що потрібно було приколоти записку на видному місці, щоб її було важче пропустити. Інші згадували фільми жахів та жартували про те, що померла господиня може переслідувати нову власницю через свого піджака.

Нагадаємо, 27 уколів у губи, все тіло в тату і навіть талія 35 см: група людей вирішила зробити себе красивішою, але прогадали

Як повідомляв "Знай.uа", наречена загинула на весіллі і її підмінила її сестра: витратили багато грошей і не хотіли скасовувати свято

Знай.ua писав, "здоровий, я під дверима, йдемо гуляти": українка опинилася у фільмі жахів через візит кур'єра Bolt