Жінка, яка в дитинстві втратила ногу, вирішила поринути у світ татуювань, як і багато інших представників різних країн світу, про які ми писали раніше.

У 32-річної Лізи Шеєр вже сьогодні дуже багато татуювань, що покривають її тіло від голови до стопи, багато пірсингу і навіть роздвоєний язик. Про це повідомляє Daily Mail.

Все почалося з першого чорнила, яке Ліза завдала, щоб відсвяткувати перемогу над тяжкою хворобою... їй було всього дванадцять років, коли рак забрав у неї одну з ніг. Чому їй тепер доводиться використовувати протез.

"У дитинстві я мав рак кістки, і мені довелося ампутувати праву ногу. Після хвороби, у 14 років, я приєдналася до панк-сцени, зробила свій перший пірсинг і перше татуювання", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ліза описує себе як татуювальницю та модель у соціальній мережі Instagram та в TikTok, де на неї підписано понад 35 тисяч користувачів.

Вона розглядає своє тіло як "книгу життя", що оповідає історії, що відображає думки, почуття та мотиви.

"Звичайно, я звикла до того, що люди дивляться на мене. Але й за моїм виглядом мене часто позитивно сприймають. Якщо у мене колись будуть діти, я поясню їм, що татуювання — це мій спосіб. самовираження", - зазначила вона.

@chaos.cat

Auf gehts opening 😍😍💋💋🩷🩷🩷 #festival #summer #festivalopening #luftundliebe #techno #openair #sommer #outfit #style #fashion

♬ Harder - AKKI (DE)

Нагадаємо, 27 уколів у губи, все тіло в тату і навіть талія 35 см: групка людей вирішила зробити себе красивішою, але прогадали

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина витратила 64 тисячі доларів і з красуні перетворилася на "дивавицю": "Я не дозволяю..."

Знай.ua писав, 45-річний чоловік став конем, собакою, кішкою і змією, змінивши зовнішність до невпізнанності: "Я мистецтво"