У нічному клубі міста Аделаїда, що знаходиться в Австралії, виник скандал, про який розповіло видання LAD Bible.

Цей заклад пропонував жінкам безкоштовні напої, розмір яких визначався їхніми грудьми. За такою системою, жінки з бюстгальтерами розміру А мали право на один безкоштовний напій, тоді як ті, хто мав чашку В, могли отримати два коктейлі, а для тих, хто мав груди розміру С, було доступно три напої.

Але, що найжахливіше в цій історії, для підтвердження свого розміру грудей жінкам доводилося знімати бюстгальтери.

У Києві накрили Нічний клуб, фото: Держпродспоживслужба
У Києві накрили Нічний клуб, фото: Держпродспоживслужба

Повідомлення, розміщені на Facebook, вже були видалені, проте цей інцидент викликав широку реакцію в мережі зі зрозумілих причин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато користувачів висловили своє обурення і вважають, що такий підхід неприпустимий до жінок. Люди стверджують, що такі дії є проявом дискримінації та неповаги. Після отриманої критики адміністрація клубу змушена була вибачитися і заявити про намір проводити більш "інклюзивні" заходи та рекламні акції у майбутньому.

В офіційному повідомленні, яке було опубліковано, було зазначено: "Ми хотіли б відповісти на занепокоєння, викликане недавнім повідомленням, що з'явилося в нашому нічному клубі на соціальних мережах. Ми щиро вибачаємося за те, що ця публікація змусила деяких наших відвідувачів почуватися некомфортно".

Woolshed, фото: Facebook
Woolshed, фото: Facebook

Woolshed, фото: Facebook
Woolshed, фото: Facebook

Woolshed, фото: Facebook
Woolshed, фото: Facebook

Цей інцидент в Аделаїді відображає необхідність поваги до гідності і рівноправності кожної людини, незалежно від її зовнішності.

Нагадаємо, модель збільшила розмір грудей з другого до 14 і не хоче зупинятися: через "красу" тепер у неї багато проблем

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина забрала життя людини, щоб зрозуміти, як це: їй завадив таксист

Знай.ua писав, підтримала Україну, а потім позувала для російського глянцю: Байкова шокована вчинком колеги Фонсекі