Українцям з дітьми виплатять по 14 165 грн допомоги: хто має право отримати гроші та на що можна витратити

Українці з дитиною, фото: Знай.ua
Українці з дитиною, фото: Знай.ua

З кожним днем ​​в Україні спостерігається дедалі більше постраждалих від російської військової агресії. Раби Володимира путіна не зупиняються ні перед чим і недавнім проявом природного для них тероризму став підрив Каховської ГЕС. Через це багато українців залишилося без дому, тварин загинуло, а екосистема зазнає значних втрат. Звичайно, не можна не сказати і про те, що через війну більша частина українців залишилася буквально на мілині і триматися на плаву допомагає фінансова допомога. А оскільки зараз літо, то хочеться трохи побалувати своїх дітей. Зараз стало відомо, що деякі з нас можуть претендувати на грошову допомогу в розмірі трохи більше 14 тисяч гривень. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

"Запускають руки в кишеню...": Vodafone спустошує рахунки абонентів непотрібними послугами, починають із 10 грн

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи". Виявляється, що тема поганого зв'язку в регіонах не така вже й популярна. Наразі мобільний оператор намагається "нав'язати непотрібні послуги своїм клієнтам". Цього разу українець розповів, як абонентам надають непотрібні послуги у дуже нав'язливому форматі. Найдивовижніше те, що українці віддають по 10 гривень за 200 мегабайт мобільного інтернету.

Ірина Білик зізналася, як помилилася та допомагала росіянам - у тому числі й Кіркорову: "Я була для них світлою людиною"

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Ірина Білик розповіла про дружбу з Філіпом Кіркоровим та з іншими російськими зірками. Співачка жила у селі Березівка ​​Київської області, за 15 кілометрів від столиці. Вона встигла вчасно виїхати, а в її будинку мешкали окупанти. Як відомо, Кіркоров, з яким Ірина товаришувала, виконує її пісню "Снег". Співачка звернулася до нього за допомогою на початку повномасштабної війни, бо опинилася у скрутній ситуації, проте він їй нічого не відповів.

Мобілізація 2023: Уряд змінив правила відстрочки та звільнення від призову

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

В Україні триває воєнний стан та загальна мобілізація через повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави. Мобілізувати можуть усіх військовозобов'язаних призивного віку від 18 до 60 років, які не мають суттєвих проблем зі здоров'ям. Уряд постановою від 30.05.2023 р. № 543 вніс зміни до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом. Новими правилами передбачено можливість визначити підстави для надання відстрочки від призову на строкову військову службу призовнику, який має дитину (дітей) віком до 18 років і виховує її (їх) самостійно.

Євген Кошовий з "95 кварталу" розповів, які меми відправляє президенту

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Український шоумен, телеведучий та комік Євген Кошовий, у інтерв'ю блогеру та телеведучому Славі Дьоміну розповів про те, що скидає своєму найкращому другу, президенту України Володимирові Зеленському різні меми. Слава Дьомін вирішив на інтерв'ю задати коміку не тільки свої підготовані питання, а й дав можливість це зробити звичайним українцям. Один з підписників вирішив поцікавитися у коміка чи ділиться він прикольними мемчиками про окупантів із президентом. Він показав крайній мем, яким поділився із Зеленським. На малюнку українського президента зображено в образі ніндзя з мечем.