84-річна пенсіонерка з Вінницької області впевнено підкорює соціальну мережу ТikТok, де на її обліковий запис вже підписано понад 94 тисячі користувачів.

Бабуся Ніна записує короткі відео, в яких розповідає про сільське життя та ділиться корисними порадами по господарству. Вести сторінку у соціальній мережі пенсіонерці допомагають онуки. Тепер обліковий запис бабусі Ніни поповнюється різними відео практично щодня.

Бабуся з TikTok, скріншот з відео
Бабуся з TikTok, скріншот з відео

В одному зі своїх відеороликів жінка розповіла про ще одне популярне заняття сільських жителів у теплу пору року - перевертання скошеної трави, яку готують на зиму для годівлі худоби.

"Доброго дня, мої шановні, слухачі-глядачі. Ось у нас така робота. Зараз викосили сіно і його треба перевернути. Дивись скільки багато", - каже бабуся Ніна і водночас орудуючи вилами у скошеній траві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся Ніна😊💐

Нагадаємо, що 16-річний підліток ледь не загинув через тренд у TikTok: "76% тіла вражено". Підліток залишився опіками на три чверті тіла після того, як відео в TikTok пішло не за планом.

Раніше повідомляли, що 84-річна українська бабуся стала зіркою TikTok і навіть зібрала свій перший мільйон: смартфон вже замовила.

Також стало відомо, що українці просять Зеленського заборонити TikTok в Україні через дітей: "Чому не створити своє?"