Укрпошта продовжує перевіряти на витримку українців, які й так постраждали від війни.

Посилки або губляться, або їздять всією країною, або валяються на складі. Українка вирішила поцікавитися на сторінці в Фейсбук, чи буде колись доставлено відправлення, яке вже більше ніж пів місяця катається Україною.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

Вона зазначила у коментарі під дописом, що її умовили надіслати посилку експрес-доставкою, жінка заплатила дорожче у надії отримати швидше результат, однак, так ліпшого сервісу не отримала.

Добрий день. Посилка вислана експрес-доставкою. Катається вже давно. Коли буде доставлено отримувачу 1326403248653? Експрес-доставкою, ви писали, що швидше буде, почала висилати експрес-доставкою, я не розумію за що платити, якщо посилка валяється десь на складах вже півмісяця. Прийнято 26.05, сьогодні 10.06. - поцікавилася українка.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На що жінці повідомили, що її відправлення прямує до точки видачі/доставки. Та їй слід звернутися до пункту присутності пересувного відділення у Вашому населеному пункті в його робочі години для отримання відправлення.

Інша клієнтка Укрпошти також обурилась безвідповідальністю сервісу.

Більш безвідповідального ставлення до людей я не бачила!!! Відправлення від 02.06.2023 року, ще не в відділенні отримувача?????? Ви що геть не працюєте, і за 7 робочих днів відправлення з одного району міста в інший район, скількох днів вам мало???? Прошу дати КОНКРЕТНУ відповідь, коли відправлення буде в відділенні видачі???? ЖАХ, БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ, НЕВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Довго шукати відгуків від сервісу пошти не потрібно, негативні коментарі просто річкою течуть під кожним дописом:

Хто у вас займається логістикою? Жах, а не пошта! Посилка має бути доставлена в Черкаси, була вже в Києві, а потім дивлюсь поїхала у Львів, а потім знову буде їхати в Київ...це як так? Навіщо ви їх катаєте туди-сюди?

Нагадаємо, ми писали, що українка не дочекалася доставки цінного листа "Укрпоштою": "Два дні валяється на сортувальному центрі".

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрпошта" пішла на важливий крок перед контрнаступом ЗСУ та звільненням територій.

Також "Знай.ua" інформував, Укрпошта зробила важливу заяву: це може знадобитися кожному.