В інформаційному потоці все частіше з'являються новини, які не завжди тішать українців. І навіть розсудливий Буданов уже не такий заспокійливий.

Що насправді відбувається в Україні, які успіхи на військовому фронті і чого чекати всім нам у найближчому майбутньому? На ці запитання спробувала відповісти тарологиня Людмила Хомутовська.

Людимила Хомутовська. Фото: Youtube
Людимила Хомутовська. Фото: Youtube

Ведучий зазначив, що зараз багато мешканців нашої країни переходять українською мовою і йому стало цікаво, що буде після війни з цим питанням.

"У нас будуть прийняті закони з мови, вимоги... І якщо людина захоче працювати в Україні, то буде обов'язкове вивчення... Навіть будуть різні рівні мови... Тож ті, хто хоче жити в Україні, доведеться миритися з тим, що треба вчити і знати мову", - однозначно відповіла Людмила.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Біллі Айліш і прапор України
Біллі Айліш і прапор України

Також тарологиня закцентувала увагу на тому, що будуть зміни у зарплатах та пенсіях. Вони поступово прирівнюватимуться до європейських, але це не відбудеться в один момент.

"Це не буде ні під час, ні після війни... Це тривалий час... Перші зміни ми відчуємо через 3-4 роки... Це буде вже в межах норми, нормальний рівень життя, коли люди зможуть безбідно жити і щось собі дозволяти".

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Щодо голоду Хомутовська однозначно відповідає, що його в Україні точно не буде.

Людмила впевнена, що влада наведе порядок у судовій системі. Багатьох посадять у в'язницю. Тому ведучий поставив логічне питання – це буде за Зеленського чи це буде інша команда.

"Питання підзакрили... Карти дали "Місяць"... Вона каже, що якщо все піде за законом, то ця влада залишиться... У просторі ще немає майбутнього, яке створилося, і я не можу відповісти на це питання, бо ще багато чого не сталося".

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Нагадаємо, що тарологиня Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань.

Раніше ми повідомляли, скільки двійників у путіна? У ГУР розповіли про таємниці карликового диктатора: "Наспіх організований фейк".