У жінки також виявили чималу суму готівки в доларах, євро і гривнях.

Монахиню з пачкою рублів зупинили на під'їзді до Києва прикордонники. Про це повідомила Держприкордонслужба.

"Пожертви" . Фото: ДПСУ
"Пожертви" . Фото: ДПСУ

Правоохоронці на в'їзді до Києва зупинили для перевірки особу, що мала при собі перепустку паломника до Лаври. У її мобільному телефоні були номери російських операторів, а в поліетиленовому пакунку - "білети банку росії".

Перепустка "паломниці. Фото: ДПСУ
Перепустка "паломниці. Фото: ДПСУ

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Паломниця з Лаври, уродженка Дніпровщини 1984 року народження мала з собою чимало готівки. Заявила, що це нібито пожертви громадян — щоправда, якої саме країни, не уточнила. Також в телефоні монахині виявили матеріали проросійського характеру.

Телефон "паломниці. Фото: ДПСУ
Телефон "паломниці. Фото: ДПСУ

Співробітники ДПСУ передали "святу валютчицю" колегам з СБУ.

Цієї весни навколо Київської Лаври розгорівся скандал, СБУ запідозрила священнослужителів у співпраці з росією. Зокрема, митрополита УПЦ МП Павла, більш відомого як Паша Мерседес, посадили під домашній арешт. Після цього силовики провели низку пошуків у регіональних представництвах УПЦ мп.

Нагадаємо, ми писали, що хлопець помстився жінці, що сиділа в літаку ззаду, газировкою за дуже смердючі ноги під сидінням: "Але потім...".

Як повідомляв "Знай.ua", у росії аніматор-горила до смерті налякала пенсіонерку: тікала поки не жахнув інсульт.

Також "Знай.ua" інформував, СБУ провело масові затримки копів Дніпра: у чому підозрюють.