"Культивоване" м'ясо, також відоме як м'ясо, вирощене в лабораторії, отримало дозвіл на продаж у Сполучених Штатах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКомпанії Upside Foods та Good Meat, які виробляють так звану "культивовану курку", повідомили в середу, що отримали схвалення від Департаменту сільського господарства США до початку виробництва своїх білків на основі клітин. Про це повідомляє
Good Meat, що належить виробнику рослинних замінників яєць Eat Just, заявив, що виробництво розпочнеться негайно. "Культивоване" або лабораторно вирощене м'ясо вирощують у великому баку, схожому на ті, що використовуються у броварнях.
Good Meat, що вже продає свою продукцію в Сінгапурі, рекламує свій продукт як "м'ясо без вибою", гуманніший підхід до споживання м'яса. Шанувальники сподіваються, що культивоване м'ясо допоможе боротися зі зміною клімату, зменшуючи потребу у традиційному тваринництві, що виділяє парникові гази.
Компанія раніше оголосила, що планує співпрацювати з шеф-кухарем та ресторатором Хосе Андресом щодо представлення продукту в ресторані у Вашингтоні.
Вона працює з його командою над запуском, але поки що не має конкретної інформації про терміни, зазначив представник компанії. При збільшенні обсягу виробництва Good Meat може розглянути можливість співпраці з іншими ресторанами або запровадження своїх продуктів ринку роздрібної торгівлі.
Тепер Upside організовує конкурс, щоб дозволити цікавим клієнтам бути одними з перших, хто спробує продукт у США.
Нагадаємо, 3-мільйонне місто потрапило під карантин через величезний равлик: на людей "повісили" багато заборон
Як повідомляв "Знай.uа", інфекціоніст пояснила, які симптоми видадуть холеру та гепатит А: дуже важливо дізнатися їх відразу
Знай.ua писав, 3 причини, чому не можна відмовляти собі в поїданні шоколаду - більше користі, ніж ризику