Божевільний володимир путін боїться, що його "каструють" найманці, які мало не влаштували проти нього переворот - як вони робили зі своїми військами за "зраду".

70-річний божевільний деспот, за словами високопоставлених військових інсайдерів, ховається у своїй лісовій фортеці, де він живе з командою двійників, щоб уникнути захоплення, якщо почнеться черговий заколот.

Про це повідомляє DailyStar.

путін, скріншот: Telegram
путін, скріншот: Telegram

Один з його генералів сказав: "Путін страждав на хворобу Паркінсона і завжди був параноїком, але тепер він дійсно в бігах. Він боїться, що найманці, яких він найняв, щоб різати українців, зроблять те саме з ним і відріжуть йому яєчка. Для нього це був би поетичний кінець ”.

У минулі вихідні Росії опинилася на межі громадянської війни, коли між військами путіна та найманцями з угруповання "Вагнер" розгорілися запеклі бої в ході надзвичайного збройного повстання.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Євген Пригожин пообіцяв покарати росію після того, як звинуватив Кремль у смертоносному ракетному обстрілі одного з його тренувальних таборів у Бахмуті.

Євген Пригожин. Фото: скрін youtube
Євген Пригожин. Фото: скрін youtube

Воєначальник — колишній приятель Путіна — закликав до збройного повстання, щоб повалити російських воєначальників, і звернувся до вищого керівництва у Москві, перш ніж відкликати своїх собак та піти з міста.

50-тисячний воєнізований підрозділ, який фінансується приватно деякими з найближчих союзників путіна, в основному складається з елітних солдатів і колишніх в'язнів, які виторгували свою свободу в обмін на участь у президентських бомбардуваннях України.

бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов
бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов

У звіті американської розвідки від грудня 2022 року йдеться, що перехоплена телефонна розмова між одним із членів групи підтвердила, що кастрація застосовувалася до будь-кого, хто намагався здатися чи відступити без наказу лідера.

Нагадаємо, що Пригожина можуть убити у Білорусі: путін такого не пробачить.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ розпочали наступ за декількома напрямками одночасно: перші подробиці.