На Одещині та Миколаївщині відбуватимуться "цікаві" призначення.

За інформацією тг-каналу "Ірочка розповість", замість Сашка Славського ФДМ в Одесі очолить Віктор Сердюк. Радником Сердюка, а згодом і першим заступником стане Руслан Сауляк.

Обох пов'язують із Юрою Чердинцевим. Зазначають, що Сауляк свого часу очолював регіональну юстицію в Одесі, а Сердюк був директором надзвичайно цікавого КП.

Це те саме КП реєстратори якого Шевченко та Вальваков рейдерили майно юриків та фізиків. У Шевченка на сьогодні 4 кримінальні провадження, у Вальвакова - 3 та 1 вирок.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Сердюк у всіх виробництвах йде паровозом. Риторичне питання: як така людина пройшла спецперевірку.

За Сауляком, зі свіженького, наприклад, був тим самим помічником колишнього заступника губернатора Ткачука. І Ткачука та Сауляка затримували на хабарі. Але Сауляк якось, зрештою, петляв. Можливо, допомогла близька дружба з Татаровим.

Нагадаємо, ми писали, що платила податки в рф й купувала елітну нерухомість у Києві: начальницю податкової викрили у незаконному збагаченні.

Як повідомляв "Знай.ua" 1,5 млрд грн на дорогу до мажорного ЖК: Кличко вирішив, що кияни оплатять комфорт багатіїв.

Також "Знай.ua" інформував, пасажирка поскаржилася на "Укрзалізницю" через туалет, до якого не сходити: "Їхати 24 години".