Відомий український енергетичний практик, переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв, який уже розповідав про ймовірні сценарії трагічного майбутнього кривавого диктатора з Кремля володимира путіна. Однак це виявився дуже підозрілий прогноз.

У квітні поточного року Макс розповів, що смерть за кривавим диктатором не прийде найближчим часом, оскільки він відтягує свою останню годину завдяки магічним ритуалам.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру від Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв, кадр з відео
Макс Гордєєв, кадр з відео

"Тому що він працює не лише з лікарями, а й з великими магічними ритуалами. Не всі хтось робить за нього, бо він і сам може щось робити в цьому плані. Не сумнівайтеся, що це та ще падла і демон. ", - сказав тоді Гордєєв.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

А у червні Гордєєв розповів в ефірі "Ранку у Великому Місті" на телеканалі "Факти", що саме "Всесвіт", як називає це чоловік, спеціально залишає путіна в живих.

Відповідно до особистої думки учасника розважальних шоу (Макс Гордєєв був експерт на шоу "Співають усі" каналу "Україна"), до влади в Росії може прийти людина ще гірша, ніж путін, і навіть небезпечніша в 20 тисяч разів.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Всесвіт чомусь хоче, щоб ця людина ще була жива. Всесвіт хоче, щоб ми чогось навчилися", - сказав нещодавно Гордєєв.

Нагадаємо, "У путіна немає шансів...": астролог Влад Росс визначив, коли українці святкуватимуть День Перемоги.

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Макс Гордєєв і відьма Марія Тиха дали шокуючі відповіді про майбутнє ЗАЕС.

Також, "Принесе багато бід...": таролог Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань.