Українці можуть отримати до 3 млн гривень за новою програмою підтримки: хто може претендувати

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Український ветеранський фонд запустив програму підтримки бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. Фінансова допомога надаватиметься на конкурсній основі. Так, українці можуть одержати фінансову підтримку у розмірі від 500 тисяч гривень до 3 мільйонів гривень. Претендувати на виплати можуть ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці.

На одну бабусю - десять придатних чоловіків: у Раді пояснили розширення мобілізаційного переліку

Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook
Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

В Україні разом із законом про доплати військовим розширили перелік осіб, які підлягають мобілізації. Верховна Рада наважилася на такий крок недарма. Заступниця голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла повідомила, що закон прийнялися у зв'язку з тим, що багато хто часто користується інвалідністю своїх родичів, а саме – оформляє декілька опікунів на одну людину. Такою схемою користуються українці, сподіваючись отримати відстрочку від мобілізації. Вона не розуміє, чому "одні мають воювати, а інші й надалі прикриваються недієздатними родичами".

"Укрпошта" запровадила нові тарифи на доставку: скільки доведеться платити

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Укрпошта" з липня підвищила тарифи на пересилання як по Україні, так і за її межами. Так, тариф "Укрпошта Експрес" подорожчав на 10 гривень, якщо пересилання в межах області, а якщо в межах країни – на 8 гривень. Відправлення посилок за тарифом "Стандарт" також коштуватиме дорожче. Якщо пересилання у межах області, то платити доведеться на 10 гривень більше, а якщо в межах України – на 7 гривень більше.

У київському генделику влаштували гуляння під пісні Лепса: дівчину, яка зняла неподобство - випхали з матюками

Лєпс. Фото: Youtube
Лєпс. Фото: Youtube

В Україні триває повномасштабна війна, яку розв'язала росія, але, схоже, не всі про це пам'ятають. Так, у київському кафе "Дубрава" влаштували гучні гуляння. Все б нічого, але як музичний супровід обрали Григорія Лепса, який активно підтримує путіна і навіть приїжджав на фронт. На відео видно, що дівчина зробила зауваження компанії, але її навіть не стали слухати. Спочатку її вкрай агресивно просили покинути приміщення, а потім виштовхали силою на вулицю.

Відзначатимемо по-новому: в Україні планують змінити дати трьох важливих свят

Майдан Незалежності, фото: Знай.ua
Майдан Незалежності, фото: Знай.ua

Українці продовжують давати відсіч російським загарбникам на полі бою і все більше намагаються відмовлятися від усього, що пов'язує з країною-терористкою. Так, у законопроєкті Зеленського за номером 9431 зазначено, що головна мета – відмова від російської спадщини нав'язування Різдва Христового 7 січня та встановлення нової дати святкування – 25 грудня. Водночас зміняться дати та ще двох важливих свят. День Української Державності буде перенесено із 28 липня на 15 липня. День захисників та захисниць України з 14 жовтня на 1 жовтня.