У нардепа від "Слуги Народу" Людмили Марченко НАБУ проводить обшуки.

Про це повідомляє на своїй Facebook-сторінці народний депутат Олексій Гончаренко.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

За повідомленням Гончаренка, НАБУ та САП викрили помічника нардепа на одержанні неправомірної вигоди за внесення даних до системи "Шлях". Це фактично дає дозвіл на перетин кордону, повідомляє НАБУ.

НАБУ веде обшук у нардепки
НАБУ веде обшук у нардепки

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У повідомлення НАБУ зазначають, що наразі детективи проводять невідкладний обшук у помічника, а також у нардепа на Тернопільщині. Перевіряється можлива причетність народної обраниці до скоєння злочину.

Здирництво грошей у бізнесмена-волонтера. Фото: НАБУ
Здирництво грошей у бізнесмена-волонтера. Фото: НАБУ

За даними слідства, група осіб систематично отримувала неправомірну вигоду за включення через обласні військові адміністрації до інформаційної системи "Шлях" відомостей, що дають право на перетин кордону.

У НАБУ нагадують, що відповідно до обмежень, запроваджених в Україні у зв'язку з дією правового режиму воєнного часу, чоловікам — громадянам України віком від 18 до 60 років обмежено виїзд за межі країни.

Нагадаємо, ми писали, що виїхати по "Шляху" тепер не вийде: починають діяти жорсткі правила.

Як повідомляв "Знай.ua" 340 мільйонів з держбюджету України для братів Клюєвих та Гончаренко.

Також "Знай.ua" інформував, які секретні речі роблять успішні люди: щоранку одне й те ж.