Ворогуюча пара в Китаї, яка відправила один одного до психіатричних лікарень після обміну звинуваченнями у фальшивому ув'язненні, шокувала соціальні мережі материка.

Дружина, яку згадують у засобах масової інформації як Ку Ян, а чоловік – Юань Цян, протягом минулого року і цього року перебували у лікувальних закладах, але потім були звільнені звідти. Про це повідомляє SCMP.

Умови в психіатричних лікарнях, скріншот
Умови в психіатричній лікарні, скріншот

"Вона утримувала мене в психіатричній лікарні протягом 80 днів", - сказав Юань журналістам.

Юань, що разом з дружиною володів компанією, стверджував, що його госпіталізація була частиною навмисного плану дружини. Він сказав, що після того, як вони почали сваритися в 2021 році, Ку часто говорила йому, що він емоційно нестійкий і потребує психіатричного лікування.

Популярні новини зараз
Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить В Україні вводять реєстр активних громадян: що це означає для кожного Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці
Показати ще

Незважаючи на їхні розбіжності, Юань сказав, що він довіряв Ку і звернувся до кількох місцевих лікарень, де отримав кілька медичних свідчень, які підтверджували діагноз клінічної депресії.

Юань сказав, що все загострилося 10 жовтня 2022 року, коли п'ятеро чоловіків схопили його, коли він виходив з офісу, затягли його в автомобіль і відвезли до Хіанського центру психічного здоров'я, де його примусово госпіталізували проти його волі.

"За годину я побачив свою дружину в палаті і раптово зрозумів, що це її план", - сказав Юань.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Протягом наступних 80 днів Юаня змушували пройти лікування, йому не дозволяли бачитися з кимось, крім Ку та її друзів. На початку цього року Юань був звільнений із лікарні з медичним свідченням, що вказувало на відсутність розладу.

У лютому Ку також була госпіталізована до психіатричної лікарні.

Юань переконав лікарню, що його дружина має психічне захворювання, показавши їм відео, на яких вона руйнує речі, що призвело до діагнозу шизофренії.

Через три дні після госпіталізації Ку... її родичі зуміли її знайти та звільнити з лікарні.

Після втечі з лікарні вона намагалася звернутися до поліції та повідомити про це, стверджуючи, що Юань неправомірно госпіталізував її як помсту, але поліція заявила, що недостатньо доказів для проведення розслідування.

Коли місцева комісія з охорони здоров'я розслідувала справи, вони встановили, що обидві психіатричні лікарні не порушували жодних законодавчих вимог щодо діагностики та госпіталізації психіатричних пацієнтів.

Нагадаємо, жінка жила з чоловіком 17 років, після чого дізналася, що він її двоюрідний брат : спочатку були думки про розлучення

Як повідомляв "Знай.uа", подружжя врятувало шлюб після 19 років життя лише одним рішенням : що сталося

Знай.uа писав, жінка згадала, як сім'я чоловіка зіпсувала їй весілля своєю "поведінкою" : "Я не можу..."