Популярна в соціальних мережах екстрасенс та майстер карт Таро Людмила Хомутовська, яка буквально днями заявила, що Україна "починає вирулювати, і очікуються перемоги", знову вийшла в ефір з новим прогнозом.

За словами Людмили Хомутовської, вже у липні українські захисники зможуть вигнати російських окупантів одразу з кількох областей. Схоже, що той місяць, про який багато хто говорив, уже прийшов.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Людмили Хомутовській у мережі YouTube.

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube
Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

За словами Людмили, це буде щось дуже масштабне, адже ми повернемо дуже цінні для України території – великі міста. Також вона додала, що ми просунемося у Запорізькій та Донецькій областях.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Цей місяць про те, що ми поженемо окупантів із Запорізької та Донецької областей. Однак будуть запеклі бої з великими втратами як з нашого боку, так і з боку загарбників", - сказала Хомутовська.

Однак важливо зазначити, що Людмила Хомутовська попереджає, що не варто чекати на дуже швидкий результат. Звільнення цих областей не відбудеться за кілька тижнів.

Людимила Хомутовська. Фото: Youtube
Людимила Хомутовська. Фото: Youtube

А ще буквально днями екстрасенс Людмила Хомутовська запевняла, що ми заберемо все те, що нам належить. Карти не показували втрат. Можливі зміни ставлення до війни.

Нагадаємо, "Бої закінчаться, конфлікт заморозять": популярний астролог провалив усі свої прогнози.

Раніше повідомлялося, екстрасенс пояснив, хто врятується від вибуху на ЗАЕС.

Також, відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, чи варто чекати на підрив Запорізької АЕС.