Укрзалізниця пропонує пасажирам по-новому купувати квитки.

Компанія випустила оновлення застосунку, в якому тепер можна зручно купувати квитки з пересадками. Про це йдеться у Telegram-каналі УЗ.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Тепер пасажири зможуть обирати оптимальний маршрут з найзручнішими варіантами пересадок. При цьому деколи маршрут із пересадкою навіть буде швидшим за прямий.

Що зміниться під час купівлі квитків

  • збільшиться мінімальний час на пересадку між різними поїздами – він становитиме 20 хвилин, щоб пасажири мали час зорієнтуватись на станції;
  • максимальний час у дорозі становитиме 36 годин, при цьому пасажирам не пропонуватимуть маршрути з пересадками, які вимагатимуть більшого часу в дорозі;
  • рейси для пересадок будуть підбиратися максимально зручно, щоб відстань по маршруту була мінімальною.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще


Крім цього, пасажирів торкнеться ще одне важливе нововведення. Відтепер вони зможуть пересісти всередині одного і того самого поїзда.

Якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом всього маршруту, то система запропонує пасажиру під час поїздки просто пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше.

Нагадаємо, ми писали, що пачка чіпсів у підряснику: що гублять українці у вагонах "Укрзалізниці".

Як повідомляв "Знай.ua", відпустку проведуть без родини? "Укрзалізниця" знову вляпалася в неприємності, але тепер із воїнами ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, пасажирку "Укрзалізниці" обікрали, але копи та провідники розводять руками: у злодія був навіть ключ від купе.