У цей період з'явиться дуже гарна нагода вийти на лідерські позиції в колективі, наприклад, у робочому.

Проявити себе, втілити багато своїх ідей зможуть ті, хто зайнятий власною кар'єрою та має великі амбіції у професії. У романтичній сфері багатьох представників вогняних та водяних знаків потягне на зміни, на реорганізацію свого сімейного життя.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Хоча цей тиждень загалом вдалий для представників зодіакального знака Овен, вам навряд чи гарантовано особливо сприятливі умови чи нечуване везіння. Однак ви можете випробувати задоволення, виявивши, що ваша колишня відданість роботі, традиціям чи вашій організації допомогла зав'язати контакти з однодумцями та забезпечити вигідні ситуації, таким чином, що ваше становище набуло стабільності, а спосіб життя став набагато комфортнішим.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Астрологічні обставини цього тижня несприятливі щодо таємної діяльності будь-якого роду. Цей період надзвичайно невдалий для духовної діяльності, фінансових спекуляцій та розуміння істини. Низкі побоювання і таємні підступи здатні переплутати і навіть паралізувати перебіг подій. Коли розстановка небесних сил складається подібним чином по відношенню до вашого зодіакального знака розчарування і втрати здатні занурити вас у безодню докорів совісті та відчаю.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нинішня астрологічна обстановка надає Близнюкам шанс перетворити свої фантазії на реальність, розважливо та обачно скористатися уявою та натхненням. Це лише можливість, яка, зрештою, приведе до досягнення. Коли зіркова обстановка складається для представників вашого зодіакального знака таким чином, як зараз, ви можете або отримати, або надати допомогу в придбанні духовності, позбавленні згубних звичок і в благодійній діяльності.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ситуацію цього тижня для Раків може ускладнити надмірна активність чи прагнення маніпулювати людьми та подіями. Астрологічне становище таке, що ваші шанси в цей період невеликі і можуть пройти непоміченими, якщо влада і контроль не є первинними факторами того, чим ви займаєтеся. Уникнути прикрих перешкод можна, якщо негайно знизити темп і дати собі більше часу для пильнішого спостереження за подіями, яке неможливе при відкритій конфронтації.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Левам слід остерігатися марних надій чи брехливих обіцянок, коли планетарний аспект складається оскільки зараз. Якщо ви не вірите порожнім обіцянкам, ви майже не постраждаєте, і все ж таки краще пам'ятати, що в цей період цілком можливі обмани та розчарування. Спроби застосувати до реальності та порядку несумісні з ними чи втиснуті у занадто тісні рамки ідеї та ситуації не принесуть ні користі, ні задоволення. Однак пам'ятайте, що перешкоди, з якими ви можете мати справу, будуть тимчасовими.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нинішні астрологічні обставини забезпечують переваги Дів у сфері бізнесу та фінансів. Хоча вдалий потенціал може і не поширюватися на ваші особисті фінанси, він сприятиме фінансовому успіху груп та організацій, до яких ви належите, - така риса цього тижня. Особисто вам можуть бути надані позички під нижчий відсоток, зниження податкової ставки або інші знижки, спричинені вигідною економічною ситуацією поточного періоду.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Розташування небесних сил цього тижня складається несприятливо для Терезів. Ця негативна ситуація стосується швидше вашого покоління, ніж вас. Наприклад, може бути прийнятий закон, що накладає додаткові обмеження або обов'язки, які безпосередньо стосуються сфери застосування сил у більшості представників вашого знака. Можливо, зміна пільгової політики, яка давала вам переваги, можуть бути введені обмеження, пов'язані з групами та організаціями, до яких ви належите.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли астрологічна ситуація складається для власників вашого зодіакального знака таким чином як цього тижня, потенційні обставини напевно пройдуть непоміченими, якщо в цей період ви не зайняті активною розумовою, емоційною чи фізичною діяльністю. Якщо ж ви берете участь у подібній діяльності, у цей період вам представиться можливість вирішити питання, що турбують вас. Ви зрозумієте справжню цінність терпіння та рішучості. Зрештою це допоможе вам зміцнити свою владу - швидше за все, завдяки допомозі та порадам тих, хто старший і мудріший за вас.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нинішні обставини не залишають для Стрільців свободи вибору, і головне для вас знайти в них хоча б незначні плюси. В астрологічній обстановці цього тижня, люди та ситуації, з якими ви стикаєтеся, виглядають надто стандартно, накладають одні й ті самі обмеження, викликають однакові побоювання та вимагають одноманітних формальностей – все це перешкоджає новому зростанню та успіху. Позитивним моментом є те, що ці обставини – тимчасове явище, яке не має докорінно змінити ваші плани та цілі.

Козеріг

Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вдале поєднання традицій, зрілості та минулого досвіду та застосування їх до нинішніх астрологічним обставин стануть запорукою вашого особистого зростання та процвітання. Якщо вам бракує традиційності поглядів, зрілості чи досвіду, щоб досягти прогресу цього тижня, попросіть допомоги у тих, хто має подібні переваги. Однак врахуйте, що успіх не звалиться сам до вас прямо в руки. Якщо сприятлива ситуація не залишиться для вас непоміченою, ви повинні свідомо спробувати скористатися її перевагами.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

В астрологічних умовах цього тижня, люди та ситуації, з якими ви зіткнетесь, допоможуть вам вирішити, які методи та види діяльності ефективні для досягнення перспективних цілей, а які – ні. Ви вступите в контакт з тими, хто переслідує ті самі, що і ви, цілі, рухається тим самим шляхом, користується такими ж методами і зможе присвятити вас більш тонкі нюанси свого досвіду. Інформація та досвід, якими поділяться з вами інші люди, дозволять ще цілеспрямованіше рухатися до мети, відчуваючи під ногами твердий ґрунт.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Розташування планет таке, що може означати для Риб успішне подолання страху чи зведення давніх рахунків. Хоча ви цього можете і не усвідомлювати, ваші прагнення цього тижня забезпечать вам більш значну владу. Вплив, з яким ви зіткнетеся, буде неявним і пов'язаним із досягненням особистої влади чи навмисним маніпулюванням. Якщо ви займаєтеся високою політикою, психоаналізом чи мотиваційними дослідженнями, цей період стане для вас дуже сприятливим.

Нагадаємо про гороскоп на липень-2023 для всіх знаків Зодіаку: на Овнів чекають конфлікти, Львів - втручання, а Стрільців - відпочинок.

Раніше ми повідомляли, що посміхайся і не заводь знайомств: знаки Зодіаку, яких у липні чекає катастрофа вдома та на роботі.