Син депутатів, біженець до Казахстану, просував сумнівний криптобізнес в Казахстані.

Попри призовний вік 21-річний депутат міськради Ростислав Солод виїхав з країни та намагався ошукати громадян інших країн. Це с ин нардепів від колишньої ОПЗЖ Королевської та Солода. Депутат міської ради Краматорська від тієї ж ОПЗЖ. Про це повідомляють в тг-каналі "батальйон "Монако"".

Скриншот з відео розслідування
Скриншот з відео розслідування

У "Міжнародному фінансовому центрі "Астана" призупинило діяльність представництво проєкту HitBeat Music Inc. Це проєкт музичної платформи, у який син Королевської закликав інвестувати, купуючи токени. Вкладникам за це у компанії обіцяли десятикратний прибуток.

У випуску Бігус, повідомляли, що токени для інвесторів намагалися продавати неіснуючої музичної платформи, яка мала на меті створювати плей-листи та все те, що вже й так можна робити на Youtube, Spotify тощо.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Проєкт мав усі ознаки фінансової піраміди. А Ростислав Солод був одним із його директорів. Він відвідував захід з нагоди лістингу токена проєкту 24-го вересня 2022-го, а також координував підготовку виступу CEO HBM Group Єгора Манукяна.

Скриншот з відео розслідування
Скриншот з відео розслідування

Нагадаємо, ми писали, що зрадник рік тяжкої війни зливав інформацію про наших військових.

Як повідомляв "Знай.ua", 340 мільйонів з держбюджету України для братів Клюєвих та Гончаренко.

Також "Знай.ua" інформував, спочатку закликав "руський мір", а зараз працює у військоматі Дніпра: українське правосуддя знову вражає.