Укрзалізниця хоче переглянути вартість квитків з пересадкою в межах одного поїзда. Адже зараз безпересадкові коштують дешевше, ніж квитки з пересадкою.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Перевізник пообіцяв, що найближчим часом планує вирішити цю проблему, знизивши вартість поїздки з пересадкою до вартості безпересадкової.

У компанії заявляють, що є чимало питань щодо того, як здійснюється поїздка з пересадками в межах одного поїзда.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Укрзалізниця, фото: скріншот з відео
Укрзалізниця, фото: скріншот з відео

Звичайно, є несправедливість у тому, що пасажири, які їдуть в тому самому поїзді і по тому самому маршруту, за однакових умов, але змушені платити за квитки дорожче.

Причому ті пасажири, які купили дешевший квиток без пересадки, перебувають у комфортніших умовах, ніж ті, які заплатили дорожче, але при цьому ще й будуть змушені міняти місце та тягти з собою свої речі.

Пасажири. Фото Укрзалізниці
Пасажири. Фото Укрзалізниці

"Така поїздка, на жаль, коштуватиме дорожче за прямий квиток: система на основі тарифної політики визначає поїздки від початкової до кінцевої точок маршруту як найдешевші, а поїздки між проміжними точками маршруту — як дорожчі", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що пачка чіпсів у підряснику: що гублять українці у вагонах "Укрзалізниці".

Як повідомляв "Знай.ua", відпустку проведуть без родини? "Укрзалізниця" знову вляпалася в неприємності, але тепер із воїнами ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, пасажирку "Укрзалізниці" обікрали, але копи та провідники розводять руками: у злодія був навіть ключ від купе.