Українці активно користуються міжнародною доставкою від Нової пошти, особливо під час війни. Це зручна та корисна послуга, але має свої нюанси. Так, клієнтка компанії поскаржилася, що в неї не захотіли приймати на відправку певний вантаж.

Товари клієнтки відмовилися відправляти, хоча вони не входять до списку заборонених до доставки, тому вона написала негативний відгук компанії та захотіла з'ясувати, у чому проблема.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

"Шановна Нова пошта, коли у вільному доступі з'явиться список продуктів і речей, заборонених до відправки до ЄС? Виявляється, вовняна ковдра не можна — чому? Зефір — що він вам зробив? Гаразд, рибні консерви я можу припустити, що не можна, як продукт тварини походження, але зефір тут до чого?", - написала вона.

Оператор залишив список заборонених для доставки товарів, проте клієнтка зазначила, що саме її ковдра та зефір не входять до цього списку. Водночас у відділенні прийняли шоколад та чай.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Для кожної країни діє спеціальний перелік заборонених товарів, які митні органи цієї країни не дозволяють для ввезення", - відповіли у компанії.

Відгук клієнта та відповідь Нової пошти, скріншот
Відгук клієнта та відповідь Нової пошти, скріншот

Клієнтка не зупинилася та звернулася на гарячу лінію компанії, де їй відповіли, що ковдру можна відправляти. Тільки після цього у Новій пошті вибачились та пообіцяли провести бесіду з працівниками. Крім того, українців попередили, що список постійно змінюється.

Раніше ми писали про те, що "Нова пошта" закрила поштомати, українці на нервах перезавантажують телефони: "Спробуйте завтра..."