З позиції нумерології виходить, що цей день - особливий, адже містить три цифри "7".

Напередодні 17 липня Роман Завидовський зробив розклад, та запевнив, що цей день буде щасливим саме для української сторони, для ЗСУ. Про це він розповів у своєму прогнозу, що розмістив на Youtube-каналі.

Роман Завидовський. Фото: Youtube
Роман Завидовський. Фото: Youtube

Я вважаю, що це день удачі, в будь-якому випадку буде для нас, чому для нас? З позиції енергетики поясню, це ж не ми напали на іншу країну ще з 14 року. — заявив екстрасенс.

Він задав своїм картам таке питання: "Що цей день суттєвого може дати Україні?"

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Стосовно землетрусу в Криму, завірив Завидовський, то на його відчуття, це не день біологічних криз. На його переконання, день буде пов'язаний з військовими моментами.

Першою випала карта "листа" - карта новин, карта дуже важливих сповіщень.

Друга карта - "Вірності" - символ вірності, патріотизму, сили духу, але цвинтарний крест попереджає про якісь небезпеки.

Третьою випала карта "Удачі".

Роман Завидовський. Фото: YouTube
Роман Завидовський. Фото: YouTube

З позиції енергетики, цей день може стати днем удачі для наших воїнів, цей день може стати днем удачі всієї нашої країни, в плані захисту, і в плані перемог якихось. Дуже важливі переламні моменти можуть відбуватися, Тому я вважаю, що цей день буде позитивним - насамкінець підтвердив свої відчуття екстрасенс.

Нагадаємо, ми писали, що знаки Зодіаку, які постійно повертаються до колишніх: минуле їх ніколи не відпустить.

Як повідомляв "Знай.ua" психологи проти екстрасенсів: чому шкідливо вірити в астрологію та гороскопи.

Також "Знай.ua" інформував, не плачте, вас ніхто не жалітиме: знаки Зодіаку, яким на роботі готують "підлянку".