Ворожки, тарологи, астрологи, білі та чорні маги пропонують свої послуги українцям.

Серед пропозицій — передбачення майбутнього, аналізу особистості, надання порад тощо. Та обіцяють, що допоможуть розв'язати будь-які проблеми. Про це пише progroshi.

Карти таро, фото: вільне джерело
Карти таро, фото: вільне джерело

Езотерики пропонують безліч ритуалів та магічних передбачень. Втім продаються також і "магічні інструменти". Більшість речей вживані, але можна відшукати й нові. Наприклад, так звана магічна куля діаметром 10 см, що націлена на медитативні практики та осяяння приміщення чарами, коштує 1 650 грн.

Карти Таро Райдера Вейта з особистої колекції можна придбати за 500 грн. Продавчиня обіцяє, що це універсальна колода, та підійде для будь-яких типів розкладу.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Магічне коло
Магічне коло

За допомогою цих карт можна проаналізувати відносини між людьми, розбирати архетипи особистості (психологічний портрет, емоції, стан, думки, страхи тощо), вказати на проблемні аспекти та можуть опрацювати негативні емоції.

Також можна придбати спеціальні свічки та проводити ритуали самотужки. Коштують приблизно 200 грн за штуку.

Навчити, як прожити поточний період максимально ефективно та гармонійно – 300 грн а допомогти підвищити дохід, знайти сховані таланти – 700 грн. Щоб відшукати три призначення душі – 400 грн, а розробити дитячу матрицю долі (сильні та слабкі сторони, страхи та блоки) – 800 грн.

Нагадаємо, ми писали, що шахраї дурять українців за допомогою "Укрпошти" - як не втратити все через посилку.

Як повідомляв "Знай.ua" саме час пошукати старі зошити та журнали: скільки в Україні можна заробити на макулатурі.

Також "Знай.ua" інформував, у скільки обійдеться підготувати вашу "ластівку" до літньої спеки.