Житель російського Новосибірська самостійно вживив собі чіп у голову. Через відсутність медичних знань та велику втрату крові він мало не віддав Богу душу.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

Про це росіянин написав на своїй сторінці у Telegram.

Про це навіть написало видання британське Daily Mail.

40-річний Михайло Райдуга зробив трепанацію свого черепа прямо у себе вдома, за допомогою підручних засобів.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Плату за світло нараховуватимуть по-новому Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Головною метою для нього було довести, що цей чіп здатний змінювати сновидіння.

Таким чином, він хотів довести, що можна робити все, що побажаєте у своїх снах: є фаст-фуд, займатися сексом з "порнозірками чи вашим коханим сусідом" або навіть вживати наркотики та водити Ferrari.

Жахливі кадри процедури показують, як він тримає свою шкіру скріпками, а розрізає задню частину черепа за допомогою дриля, який він знайшов у будівельному магазині.

Експериментатор давно займається цією темою і вже півтора роки планував звернутися до нейрохірургів для встановлення імпланту, але через "кримінальні ризики та інші відомі події" ідею не вдалося реалізувати. Тому він вирішив самотужки "розширити уявлення про можливості людини".

"Експеримент зі стимуляції мозку в БДГ-сні готувався півтора роки і був моєю головною метою. У зв'язку з кримінальними ризиками та іншими відомими подіями я втратив відчутні перспективи для такого рівня досліджень. Між "чекати біля моря погоди" або отримати результат за будь-яку ціну - я вибрав єдиний для себе варіант. Нехай і прийшлося розширити уявлення про можливості людини."-пише він у повідомленні.

Нагадаємо, що треба відбитки пальців, а нема рук: бойовик "ДНР" дивом вижив на війні, але свої добили.

Раніше ми повідомляли, що багатодітний окупант поїхав на заробітки в Україну: тепер дружина з кредитами, без виплат і без ваньки.