Незабаром температура повітря у країні підніметься до +40 градусів практично по всій території країни.

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди ventusky. Все почнеться наприкінці липня, а саме 30 числа.

Спека. Фото Freepik
Спека. Фото Freepik

Вдень на півдні, південному сході та сході України очікується до +35 градусів. У центральних та північно-східних областях температура повітря досягне +17 - 21 градусів. На решті території України буде комфортна температура повітря – від +24 до +30 градусів.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

31 липня по всій території очікується висока температура, без опадів. Найвища температура на півдні +40 градусів. У Чернігівській області температура буде нижчою - до +28 градусів.

У вівторок, 1 серпня майже вся територія України потерпатиме від спеки від +33 до +40 градусів. Виняток становитимуть західні області. Так, у Тернопільській, Чернівецькій, Львівській та Рівненській областях стовпчики термометрів показуватимуть від +13 до +18 градусів.

2 серпня, в середу, у центральних, південних та східних областях температура досягне максимальних позначок від +32 до +41 градусів. У північних та західних областях термометри покажуть від +20 до +23 градусів. У Чернівецькій, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях температура підніметься лише від +13 до +17 градусів. Можливі короткочасні дощі.

Нагадаємо, ми писали, що українці на "Академіку Вернадському" помітили в небі "НЛО" та інше явище: "Вони ще чекають...".

Як повідомляв "Знай.ua" чому влітку не можна заправляти повний бак: наслідки можуть бути серйозними.

Також "Знай.ua" інформував, лікарі ледь врятували: хлопчик за годину випив 6 пляшок води.