Одна з найбільших українських, до речі, єдина державна служба доставки поштових відправлень "Укрпошта", де більшість українців вже звикли отримувати пенсії, продовжує засмучувати багатьох клієнтів неприємними "сюрпризами".

Цього разу українка розповіла про свої дуже бурхливі пригоди з кур'єром компанії. Справа в тому, що кур'єр вирішив "пограти у свою гру".

Про це розповіла незадоволена українка, яка залишила відгук на порталі Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"Замовлення прийшло через 10 днів. Я замовляла 16 кг землі для вазонів, тому й вирішила скористатися кур'єрською доставкою, бо мешкаю на 5 поверсі. Подзвонив кур'єр і попросив мене вийти в магазин, щоб забрати замовлення, йшов дощ, до магазину йти 5 хв. я навіщо замовляла доставку, щоб йти кудись у дощ і тягти самій?Це я і запитала у кур'єра, на що він відповів "Все ясно" і вибив, не повідомивши чи приїде і коли приїде.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Через 20 хв він знову зателефонував, тому що не міг знайти будинок, я пояснила як проїхати і він сказав спуститися до під'їзду, я сказала що чекаю на посилку в квартиру, на що він відповів, що вони доставляють тільки до під'їзду. Я ще раз йому нагадала, що я замовляла доставку до квартири, бо мені важко самій його тягти, я за це гроші плачу! І я не буду нікуди виходити чи спускатися. Він піднявся і сказав заплатити 150 грн., хоча ціна доставки була вказана 125 грн.

Я вважаю, кур'єр багато на себе бере і вказав суму вище за своєю ініціативою, щоб "відшкодувати" собі свою роботу! Я запитала чому така сума, він сказав що якщо мені мало, то щоб я "докинула" ще йому на каву, за те, що він мені "дотяг" до квартири і скаржився, як йому було важко. Сказати, що я була шокована всім цим "сервісом" – нічого не сказати. Нізащо в житті більше не замовлю доставку через Укрпошту, і, звичайно, нікому не раджу!", - розповіла незадоволена клієнтка "Укрпошта".

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: Otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: Otzyvua

Нагадаємо, "Треба садити за ґрати...": українка зайшла до "Укрпошти", а опинилася в жахливому СРСР.

Раніше повідомлялося, що в "Нафтогазі" розповіли, як заплатити за газ, якщо не прийшла платіжка: все простіше, ніж здається.

Також, портал OLX засипали пропозиціями ворожок: що і за скільки пропонують.