Одіозний персонаж, колишній народний депутат, політик-зрадник України, якого всі пам'ятають по мему про "волинську різанину" Олег Царьов знову зганьбився.

Мабуть, Царев хотів порозумнішати і "бути на одній хвилі" з молоддю, показавши у себе в Telegram відео популярних українських коміків. Але все закінчилося ганьбою, як завжди.

На це звернули увагу користувачі мережі Telegram.

Пост Олега Царьова, скрін: Telegram
Пост Олега Царьова, скрін: Telegram

Справа в тому, що Олег Царьов опублікував відео "Курган та Агрегат" (популярних українських музікантів та коміків), які висміювали представників "руськаго міра" та пісень лепсу, типу "рюмка водкі на столє".

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

А депутат-зрадник Царьов на стільки не має розуміння того, що відбувається, що просто прийняв це відео за соціальний ролик.

У самому ролику у формі іронії показано, як українці, які слухають подібні пісні, байдуже ставляться до війни та не розуміють наслідків таких дій. Адже практично вся російська естрада прямо підтримує агресивну війну та вбивства мирних українців.

А ось і саме відео, просто погляньте самі:

Також варто нагадати той факт, що лише недавно кілька тижнів тому український уряд вирішив позбавити Олега Царьова почесної нагороди - грамоти Кабміну. І це лише через багато років.

Нагадаємо, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Раніше повідомлялося, що Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович вічний президент і "Пакт Путіна-Меркель".

Також, путін відчув себе Сауроном з Володаря Кільця: роздав дев'ять перснів, щоб поневолити правителів.