Скандал на скандалі через непомірну наглість та безкарність народних обранців від партії влади призвели до декількох виключень та відсторонень.

Журналісти припустили, що "покарання" залежить від того, які стосунки у конкретного "порушника" склалися зокрема з вищим керівництвом країни.

Давид Арахамія, фото: скріншот з відео
Давид Арахамія, фото: скріншот з відео

У Давида Арахамії запитали, чому одних нардепів, як от Арістова, позбавили мандату, а Богдан Торохтій, який так само відпочивав за кордоном під час війни, купував автівки по 7 млн, продовжує бути нардепом.

На що Арахамія зазначив, переводячи стрілки на дружину Торохтія, мовляв, вона і до одруження з Торохтієм мала не "ланоси", і має окреме джерело доходів, незалежне від народного депутата.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тож тут виключно моральний аспект. Я, як можу, намагаюся стежити за мораллю депутатів, але за мораллю їхніх дружин я вже стежити не можу. — зазначив Арахамія.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube
Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

Щодо поїздки до Болгарії, Арахамія зазначив, що на той час це можна було робити (мабуть, війни не було?).

Це не Арістов із Мальдівами. Але все одно, ви не уявляєте скільки разів я з використанням нецензурної лексики розмовляв з Торохтієм. Я навіть із дружиною його познайомився, і їй це висловив. Але все ж таки це трохи не та ситуація. Тут є деякі спроби маніпулювати ситуацією, щоби ще більше зменшити нашу фракцію. — додав Арахамія.

Також натякнув на судову тяганину пов'язану з дитиною Тороїхтія, мовляв, батько їздив "розбиратися".

"Я тут не хотів би особливо вдаватися до деталей, але там були судові процеси навколо дитини, і він її супроводжував" — зазначив Арахамія.

Українців обурила реакція Арахамії, "Болгарія не Мальдіви?", "Колумбія не Мальдіви. Монголія не Мальдіви. Навіть Киргизстан - не Мальдіви. Ніщо не Мальдіви, крім Мальдів. Пояснення чисто для бидла", - зазначають громадяни.

Нагадаємо, скандальний Торохтій наважився попросити у Кличка 8 квартир у Києві для "помічників".

Як писав "Знай.ua" нардеп Богдан Торохтій стомився під час війни: їздить відпочивати за кордон та придбав дорогу автівку.

"Знай.ua" розповідав, що нардеп Торохтій порадував себе у Європі люксовою автівкою за 7 мільйонів.