Колишній нардеп від партії ОПЗЖ, який склав свої повноваження рік тому, днями помітили на відпочинку у Хорватії.

У розпорядженні ТаблоID опинилися фото 60-річного бізнесмена з веслом на сапборді і з дітьми, які, певно, є його онуками.

Як повідомили автори фото, Новинський відпочиває у 5-зірковому готелі Boutique Hotel Alhambra, номер у якому коштує від 30-ти тисяч гривень за ніч.

Також, за даними свідків, компанію ексдепутату начебто склав колишній губернатор Харківщини Михайло Добкін, але візуального підтвердження цьому немає.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На початку повномасштабного вторгнення Вадим Новинський був в Україні, але після накладання на нього санкцій виїхав за кордон. Він також є кліриком московського патріархату православної церкви, та провадив політику московських попів.

Майно проросійського бізнесмена на загальну суму 3,5 мільярди гривень заарештували.

Нагадаємо, ми писали, що Вадим Новинський, який у Маріуполі агітував за росію, подав позов проти агресора.

Як повідомляв "Знай.ua" у Швейцарії раптово знайшли екснардепа ОПЗЖ Новинського: водить богослужіння та не спішить до Києва.

Також "Знай.ua" інформував, Паша "Мерседес" потрапив під жорсткі санкції РНБО.