Польське видання Polsat News поділилося історією, в якій неприємний бік посідає 18-річний українець.

Як виявилось, хлопець вирішив проїхатися міським автобусом "зайцем" - не купивши проїзний квиток. А коли контролер хотів виправити цю ситуацію "штрафом", українець напав на нього. У результаті постраждалий, звичайно ж, звернувся по допомогу до лікарні, тоді як повнолітнього хлопця заарештували правоохоронці.

Автобус. Фото: скріншот youtube
Автобус. Фото: скріншот youtube

Контролери зайшли до громадського транспорту та зайнялися своєю роботою — перевіркою пасажирів на наявність квитка. Українець його не мав, тому мав показати документ, що засвідчує особу (паспорт, посвідчення водія). Це було потрібно, щоб виписати штраф.

Але 18-річний хлопець думав інакше, тож він накинувся на контролерів, ударив одного з них так, що той аж упав. Через що водій зачинив усі двері, вирушивши до міського управління поліції. Камери відеоспостереження зафіксували бійку і той момент, хто став причиною конфлікту.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Зелений автобус в Миколаєві, скріншот: YouTube
Зелений автобус в Миколаєві, скріншот: YouTube

Вже наступного дня на хлопця чекав початок кримінального провадження за фактами порушень функцій організму та загрози. Українці можуть позбавити волі на строк до двох років. Один із контролерів зараз перебуває на лікарняному.

Нагадаємо, дружина зібралася до Польщі, а чоловік з горя напився отрути для жуків: душа не витримала б розлуки.

Як повідомляв "Знай.uа", Польща поскаржилася на "не найкращі" відносини з Україною: тільки цього не вистачало

Знай.ua писав, білоруські вертольоти вторглися в повітряний простір Польщі: як реагує НАТО