7 серпня близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення.

В ньому йшлося, що в селі Павлівка, Богодухівського району, Харківської області сталася трагедія – загинула дівчинка. Дитина гралася на планшеті, який перебував на зарядці. Гаджет вибухнув у неї в руках. В результаті отриманих травм, 11-річна дівчинка померла.

На місце події виїхала оперативно-слідча група районного відділу поліції. За попередніми даними працівників поліції, планшет вибухнув в момент, коли дівчинка його переглядала. Попередньо встановлено, що жертва отримала смертельну травму від ураження струмом.

Планшет з місця подій. Фото: Національна поліція України

Для встановлення точної причини смерті тіло направили до моргу. В ході огляду місця події, поліцейські вилучили всі речові докази. Наразі встановлюються всі обставини події.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Планшет. Фото: Національна поліція України

Пам’ятайте, експерти радять не використовувати пристрій на зарядці, особливо для ігор чи перегляду фільмів. Причиною цього є не лише шкода батареї, а й нагрівання пристрою. В результаті постійного використання смартфона чи планшета на зарядці в найкращому випадку призведе до швидкого зносу батареї. Окрім цього через сильний перегрів батареї, пристрій може спалахнути. Найгіршим випадком буде вибух пристрою, який трапляється дуже рідко, найчастіше через браковану батарею.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, 8-річний хлопчик дав себе вкусити "чорній вдові" і хотів стати супергероєм: "амбіції" його мало не занапастили

Раніше на порталі Знай повідомлялося, королева краси розповіла про свій похорон і незабаром загинула, шанувальники шоковані прогнозом: "Двічі реанімували"

Також, наш портал інформував, 14-річна дівчинка задушила себе пакетом - копів сповістили надто пізно