Королівські кухарі протягом багатьох років ділилися рецептами улюблених страв Єлизавети II, а один з них навіть розкрив, які переваги в їжі були у принців Вільяма та Гаррі в дитинстві.

Колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгрейді готував їжу особисто для королеви, принцеси Діани та її синів – принців Вільяма та Гаррі. На кухні у палаці він працював протягом п'ятнадцяти років, тому йому добре відомо про переваги королівської родини, пише видання express.

Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел
Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел

Так, за словами кухаря, маленькі принци дуже любили традиційну їжу британської кухні. В цілому, вона була досить скромною, а з найулюбленіших страв Даррен виділив домашній пиріг з горошком, варену курку, рис та рибні котлети.

У меню принців не було незвичайних страв, вони їли те саме, що й інші британські діти, різниця лише в тому, що їжу готував особистий кухар.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Як і всі діти, Вільям та Гаррі любили солодке, тому кухар готував для них десерт із желейного тіста, яке розкочують, потім запікають та подають із заварним кремом. Крім того, їм був до смаку фруктовий літній пудинг, який зараз обожнює дружина Вільяма, принцеса Уельська Кетрін.

Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, фото: Splash
Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі, фото: Splash

Нагадаємо, шеф-кухар Єлизавети II згадав, як "цікаво" вона їла фрукти: ви так навіть не куштували

Раніше ми писали про те, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили пожити окремо, брат Вільяма "втече" на інший континент: "Він не вписується в її світ"

Як повідомляв Знай.ua, 8-річна принцеса Шарлотта залишила ціле "послання" своєю сукнею: цього не чекав ніхто