ЗСУ дуже потребують зброї та техніки під час війни з окупантами, тому міністр цифрової трансформації Федоров оголосив збір для закупівлі 10 тисяч дронів. Сума немаленька – 235 млн гривень, при цьому їх куплять за кордоном, а доукомплектують в Україні за 57 млн грн.

Політичний експерт, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко у своєму Telegram зазначив, що Федоров просить ці гроші у народу, тоді як гроші з бюджету йдуть на ремонт доріг та марні закупівлі.

Юрий Романенко, фото: Instagram
Юрий Романенко, фото: Instagram

"Пропоную міністру Федорову подивитися на свіжий асфальт на Парковій алеї, окружній Києві, перезалиту бруківку на Хмельницького. Я вчора їхав цим асфальтом і подумав, ось два роки тому я радів би, а сьогодні в мене відчуття, що я їду по крові. І це і є кров у прямому розумінні цього слова. Сотні мільярдів гривень у масштабі країни сьогодні розпилюються на крові", - написав він.

На думку Романенка, міністр має з такими проханнями звертатися до Зеленського, а також звернути його увагу на те, куди "спливають" мільйони гривень, зокрема, допомога від міжнародних партнерів.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

"Давайте Володимировичу, нарешті поставимо силовикам завдання потрясти злодіїв, а то ми так країну загробимо". Отак би я сказав на місці Федорова. Коротше кажучи, досить клянчити у народу, коли державна піз*ота на всіх рівнях буквально на очах розпухає від крові цього самого народу", - заявив експерт.

Експерт впевнений, що між крадіжкою та втратою територій існує прямий конкретний взаємозв'язок, тому якщо держава не позбудеться негідників та їхньої системи, Україна буде втрачена.

Пост Романенко, скріншот
Пост Романенко, скріншот

Пост Романенко, скріншот
Пост Романенко, скріншот

Нагадаємо, дерібан у розпал війни: "Нафтогаз" брехав про доходи від управління АЗС Glusco і недоплачував до бюджету

Раніше ми писали про те, що місце ліквідації обстрілів – бізнес-центр за 180 млн: у Харкові запропонували обурливий тендер.

Як повідомляв Знай.ua, "Вкрасти мільйони та побудувати маленький СРСР": експерт шокував, що під виглядом захисту інформації хочуть прийняти "слуги"