Ворог вперше за багато місяців завдав жорсткого ракетного удару по Луцьку. Повідомляється, що вранці 15 серпня відбулося попадання по одному з промислових підприємств, проте трагедія засмутила не всіх, зважаючи на все.

У той час, поки екстрені служби розгрібали наслідки ракетного обстрілу, міський голова Луцька Ігор Поліщук вийшов на ранкову пробіжку. Про це стало відомо із соцмереж, де один із місцевих мешканців опублікував фото з чиновником. Він навіть зазначив, о котрій це було - майже о 7 ранку.

Більше того, чоловік подякував Поліщуку за "мега крутий парк", в якому вони якраз і бігали. На фото обидва широко посміхаються.

Поліщук після обстрілу на пробіжці, скріншот
Поліщук після обстрілу на пробіжці, скріншот

Варто зазначити, за попередньою інформацією, внаслідок попадання по промисловому підприємству у Луцьку, на жаль, є троє загиблих та троє поранених.

Популярні новини зараз
Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь
Показати ще

Рано-вранці міський голова все ж таки відреагував на обстріл і жертви, написавши пост в соцмережах. Ймовірно, Ігор Поліщук це зробив одразу після того, як повернувся з пробіжки.

"Щирі співчуття рідним та близьким загиблих", - йдеться в повідомленні.

Пост Поліщука, скріншот
Пост Поліщука, скріншот

Раніше ми писали про те, що окупанти атакували Львів та Луцьк: одна з ракет прилетіла у двір дитячого садка, більше ста квартир – пошкоджено

Як повідомляв Знай.ua, в Умані 80 млн гривень "закатають" в асфальт і спортивний майданчик: відкати важливіші за дрони та зброю

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ відпрацьовують нову тактику і росіяни в паніці біжать: "Контрнаступ не провалився, але він..."