Велика українська державна компанія з доставки поштових відправлень "Укрпошта", яку нещодавно викрили в крадіжці дорогих посилок з Китаю, продовжує давати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

На цей раз ми покажемо нашим читачам, як в "Укрпошті" ставляться до своїх клієнтів. Виявилося, що комусь із співробітників знадобилися полички для свійських тварин.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Написала звернення на розшук посилки, дали відповідь, що вона втрачена. Пройшло 11 днів з моменту відправки, звичайно чек у відправника не зберігся. Тепер я не можу ні написати заяву на компенсацію, ні їхню рекламацію на пошук.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Я втратила і гроші, і куплений товар з вини Укрпошти. Судячи з кількості подібних відгуків, крадіжка на Укрпошті - це даність, і ніяк не припиняється керівництвом.

Ганьба! Щоб державна служба у воєнний час крала у співгромадян! Ніколи більше не скористаюся їхніми послугами та нікому не пораджу. Подавитесь моїми поличками для шиншил, злодії!", - поділилася своєю історією незадоволена клієнтка "Укрпошти".

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, дитячий відпочинок за рахунок держави: кому виділять кошти.

Раніше повідомлялося, що відбудеться із субсидіями до опалювального сезону 2023-24: у Мінсоцполітики заговорили про зміни.

Також, що відбудеться із субсидіями до опалювального сезону 2023-24: у Мінсоцполітики заговорили про зміни.