Одна з найбільших і навіть єдина державна компанія, яка займається доставкою поштових відправлень по державі та за її межі "Укрпошта", знову підносить своїм клієнтам дуже неприємні "сюрпризи".

Цього разу уважний клієнт "Укрпошти" розповів, що лише за одну послугу щодо зміни прізвища громадянам доведеться заплатити цілих 50 гривень. Виявляється, що тільки "Укрпошта" займається подібним за гроші, в інших компаніях дана послуга - безкоштовна.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"За зміну прізвища одержувача треба заплатити 50 грн!!! "Укрпошта", ви там що зовсім з розуму вижили? У країні війна, може виникнути будь-яка ситуація, та й навіть без війни.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Це як можна було до такого здогадатися? Тільки ваша "компанія" здирає гроші за це! Пропала з вашої вини посилка, то компенсацію 300 грн тільки через три місяці віддали. 300грн!!!", - розповіла незадоволений клієнт "Укрпошти".

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Також клієнт заявив, що подібна ситуація називається так - "свавілля". У деталях з історією незадоволеного клієнта "Укрпошти" можна ознайомитись у скришоті відгуку:

Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Ганьба, подавитеся...": в "Укрпошті" почали пропадати посилки із зоомагазинів, реакції "нуль".

Раніше повідомлялося, українцям з дітьми готові платити за відпочинок – кого це торкнеться.

Також, "Як бути людям, які не розуміють?": у "Нафтогазі" підказали, де отримати рахунок за доставку.